Недоказан слух, че ЦСКА провежда групови тренировки на Панчарево въпреки наложеното извънредно

...
Недоказан слух, че ЦСКА провежда групови тренировки на Панчарево въпреки наложеното извънредно
Коментари Харесай

РЗИ ще проверява ЦСКА-София

Недоказан слух, че ЦСКА провежда групови тренировки на Панчарево макар наложеното изключително състояние и възбрана за спорт в цялата страна, разбуни духовете в България, оповестява Novsport.com. Той бе пуснат в обществените медии преди два дни и идва от хора, които са директно свързани с родния футбол. Т.е. имат контакт с футболисти и треньори.
По информация на " Спортал " слухът към този момент е стигнал до способените органи, които обмислят да започват всеобщи инспекции без предизвестие освен при алените, само че и в другите футболни и спортни клубове в България. Причината е повече от ясна – в случай че се окажат правилни, сходни дейности заплашват здравето на доста хора в разгара на зараза, която взима хиляди жертви в целия свят.

При доказване на виновност клубовете са застрашени от големи санкции, които могат да надвишават 100 000 лв.. Както е известно, глобата единствено за един човек е до 5000 лв..
Първата инспекция към този момент бе направена в Пловдив. Тя е поради изявление на футболиста от локалния Локомотив Лукас Масоеро, който призна, че смърфовете упражняват макар възбраната. Това принуди локалното РЗИ да се самосезира.

Припомняме, че преди няколко дни и Левски разкри, че играчите му организират занимания, само че те са следени, защото се правят по график единствено във фитнеса. " Заниманията са следени. Не се засичат повече от двама-трима индивида ", съобщи тогава изпълнителният шеф на сините Павел Колев.

Не е изключено и обстановката с ЦСКА да е сходна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР